ГЕРБ и т. нар. патриоти създадоха режим, който е много по-страшен и античовешки от комунистическия

В момента, в който окованата жена се обръща към журналистите с викове:

”Нямам адвокат, извикайте адвокат”, една маскирана полицайка ѝ запушва устата.

Ние не знаем дали арестуваната кметица е виновна или невинна, но цяла България видя бруталния фарс, който се разигра в центъра на София, и който след това ще ни струва скъпо в съда в Страсбург.

Но няма да е за първи път да плащаме за произвола на ГЕРБ и т. нар. патриоти, нали? Аз лично направих за себе си следния извод – всеки ден преди да тръгна с колата ще карам някой случаен минувач да отваря багажника. Ако намери торбичка, чанта или куфар, които не съм слагал аз, казвам му да ги прибира и чак тогава запалвам колата. Поне ако ще ми правят постановка да ме обвинят, че съм давал, а не че съм вземал подкуп. Не знам дали осъзнавате, но ГЕРБ и т. нар. патриоти създадоха режим, който е много по-страшен и античовешки от комунистическия.

Един ден ще трябва да приемем закони, които да са по модела на законите за денацификация, приети в Германия след Втората световна война – ГЕРБ и т. нар. патриоти се обявяват за престъпни организации и започва процес на дегербефикация на България и съдене на основните лидери на управляващия в момента престъпен режим.

Лидерът на партия „Възраждане” Костадин Костадинов, Фейсбук