ГЕРБ пищят, че нямало да могат да фалшифицират изборите, понеже им махали областните управители

ГЕРБ пищят, че действията на служебния кабинет били реваншизъм. Разбира се, тая политическа злоба и злост се очакваше. Но ако имаха малко акъл и поне малко политическа култура, редно би било да мълчат, а не да съскат като настъпена пепелянка.

Бързо забравиха тия политически пирати, че два пъти денонсираха договора с обществото, а президентът им направо суспендира конституцията. Да не говорим за убийствените и престъпни безобразия в инфраструктурата на държавата, милиардните заеми без никаква икономическа обосновка. Както и съсипията, предизвикана от тия алчни некадърници в останалите структуроопределящи сфери, браншове и елементи на икономиката.

Служебният премиер би трябвало изцяло да се e сбогувал с ума и разума си, за да остави областните управители на ГЕРБ да фалшифицират и опорочат изборите така, както неведнъж са го правили. Служебният премиер дори се забави в действията си и дано това не крие някакви невидими (засега) рискове.

Гербаджиите да се сърдят и да мрънкат на Плевнелиев, тяхна креатура, който имаше правото и задължението да състави служебен кабинет и ако беше го направил, кой знае в каква спирала щеше да ни вкара. Всъщност, като суспендира конституцията, Плевнелиев извърши единственото полезно за народа бездействие.

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук