ГЕРБ по всички телевизии: „Честни сме. Мислим за вас. Променяме се. Заслужаваме да останем на власт“

След като вложих цялата си воля и успях да изслушам Плевнелиев при Хекимян ,сериозно се замислих, че Борисов има сериозен съперник в битката за приза „Няма по’-добър от мен“

Бил „направен „член на БКП.Не бил олигарх,а предприемач.И толкова го уважавали…Пък колко покани получавал…

Определено обаче Плевнелиев показа една нова /или крита/ черта от личностното си развитие.От образа на добродушкото с леко килната главичка и неизменна глуповата усмивчица е направил голяма крачка, направо крачище към образа на предубеден политически коментатор без скрупули и задръжки, завършен обвинител с предпочитания към саркастично -грубовато описание на опонентите на ГЕРБ и неприкрита неприязън, гарнирана с безконтролно изливана злоба спрямо настоящият президент. Поведение, което не само е политически некоректно, но и недостойно за един бивш президент. Без значение е дали обект е президента Радев или друго лице, представляващо президентската институция, какви са партийните му пристрастия, идеологически убеждения, образование, опит и умения.Плевнелиев премина границата на допустимото политическо говорене като бивш президент, облагите от което ще ползва края на живота си.

Впрочем ,това,струва ми се е част от организираното настъпление на ГЕРБ по всички телевизии под наслова „Честни сме.Мислим за вас.Променяме се.Заслужаваме да останем на власт“

Смехотворни сценки в уж готовност да жертват Борисов .Елементарен сценарий по добре познатата конструкция на доброто и лошото ченге.

Истината е че „всичките са маскари“ и че основната им мисъл , цел и верою е да останат на власт.Само тя им дава гаранции за спокойствие и безнаказаност.Този път обаче няма да им се получи.

Румяна Ченалова, Фейсбук