ГЕРБ са ни продали, за да си гарантират оставането на трапезата и продължаващо ограбване на остатъците от България

С КЕФ-16 ГЕРБ СИ ГАРАНТИРАТ ВЛАСТТА

Има ли някой, който да се съмнява каква е схемата при избора на самолетите?

Не, не говоря за комисионните, те отдавна са ясни, нашите политици не правят нищо без „вътрешно убеждение“. Показателно вчера беше гласуването в комисиите на Народното събрание – патриоти и етническата партия ДПС се обединиха заедно, че много ни трябват точно тези самолети – ама на всяка цена. Защото цената е запазване на властта на статуквото. Затова са и совалките на гербавите до САЩ и предстоящият „специален разговор“ на Премиера-Слънце с държавния секретар на САЩ Майк Помпео.

САЩ не допускат разсрочено плащане, тоест ще трябва веднага да се бръкнем да платим над ТРИ МИЛИАРДА за самолети в бъдещето. Но с тези пари ГЕРБ ще си купят оставането на власт, защото не се и съмнявайте, че САЩ ще се отблагодарят за щедрата сделка, като ударят едно силно рамо на Тиквата и компания за изборите. И ДПС също ще ги подкрепят, не се и съмнявайте.

На някого направи ли впечатление, че със сделката панически се бърза, направо на бегом да се сключи преди евроизборите. Самите гербави признаха, че е нормално при подобен род сделки преговорите да продължат много по-дълго. Да, ама не! Преди изборите трябва да сме сключили сделката, за да може ГЕРБ да останат на власт.
Нали разбирате?

Ние, нашите деца и евентуално дори нашите внуци, ако имаме на Територията такива, ще плащаме за едни таралясници и за оставяне на българоубийците на власт! Сами си плащаме за терора! Тази сделка ако се случи, затъваме и няма измъкване! Просто сме се продали. Не, ГЕРБ са ни продали, за да си гарантират оставането на трапезата и продължаващо ограбване на остатъците от България.

Ако тази сделка се случи, последният българин да пусне химна и да изгаси светлините!

Елена Гунчева, Фейсбук