ГЕРБ скоро ще бъдат не само спряни, но и пуснати по пързалката

Тези дни прочетох, че Герб са недосегаеми и честно да ви кажа се върнах назад във времето, когато Герб се налагаха като силова групировка в цялата страна и всички им мълчаха.

Тогава, когато репресиите бяха огромни, апаратната машина от чиновници се мачкаше по места да упражняват рекет над бизнеса и когато всички мълчаха.

Върнах се назад, когато имаше поръчкови акции да си отрежем опашката срещу хора, които няма да го кажат публично, но дадоха поне по 500 000 лева, за да се наложи Герб.

Върнах се назад, когато клипчето с Доган, който разпределяше порциите се появи усложливо в телевизии като БТВ и Нова и никой не се запита как се случват тези неща. Защото клипа тогава не се появи първо в мрежата или фейсбук, а беше излъчен директно в двете най – гледани телевизии.

После се сетих как се уволняваха хора и как се унищожиха хиляди фирми на хора, които се опитваха по места да се съпротивляват на чудовището Герб, което превземаше всичко в обществената сфера от общините, през университетите, директно във всички министерства.

Но както се казва Герб няма кой да ги спре и те ясно го знаят и Цветанов и Борисов го знаят, понеже апарата на системата вече работи за тях.

Там където началника на МВР то не обслужва Герб си заминава. Там където шефа на НАП не обслужва Герб си заминава, там където кмета не е от Герб пари няма. Там където на избори не спечели Герб си заминава от партията, човека на когото са възложили да спечели без значение как, защото Герб не купуват с пари навсякъде гласовете, те просто обясняват гласувате ли за нас ще имате осветление, улици, дограма – не гласувате ли нищо няма да имате и хората гласуват, няма значение, че ще гладуват. Партията майка Герб до такава степен стана работодател на своя гласоподавател, че имаме куриози в дадени общини в отдел чистота са назначени хиляди хора с цел да бъдат гласоподаватели и не само ги назначават, но дори им попълват и декларации да знаят на коя партия са член и за кого трябва да гласуват на избори.

Герб сами си казват и всеки ден показват, че няма кой да ги спре, защото ЦИК е техен и никой не им търси вина, макар на едни избори ясно да се виждаше как ровят с чували и подменят протоколи, и тогава и сега някой пак ще каже и какво от това..
И ей това и какво от това, накара 2.5 милиона Българи да заминат в чужбина, защото докато на никой не му дремеше как Герб овладяха държавата и викаха и какво от това, хора на Герб се назначиха навсякъде в областните структури и започнаха ударно да усвояват Еврофондовете, и ако днес виждаме примерно схемата на бащата на Делян Добрев с милиони левове спечелени от Обществени поръчки, утре може да видим схемата и на Лиляна или някой си Димитър или пък Цецка и т.н защото в Герб няма празно всеки си е хванал някоя община и действа в правото си да бъде дерибей лично посочен от Вожда и когато изгърми естествено Вожда не знаел, защото той суджук не хапвал имал високо кръвно…

И тук пак ще се върна на рефрена на Герб, че нямало кой да ги спре, защото от гореизброеното става ясно, че те са овладяли всичко, но се сещам за клипа с Доган и се сещам за самозабравянето на Бащицата Бойко и се чудя, кога ли някой такъв клип ще се появи в телевизиите и на него Бойко ще си търси процента примерно, за да отиде да отреже някоя лента или пък Цветанов и Бойко ще са снимани докато се срещат с разни хора от прокуратурата на тайни срещи и се чува на тях за какво и какви неща си говорят и тогава, вече ще е ясно, че Герб са не само спряни, но и пратени да се спуснат по пързалката както СДС, НДСВ и т.н все партии които нямаше кой да спре…

Защото схемата с овладяването не е измислена от Герб, и онези които го забравят рано или късно си получават наказанието, особено като се самозабравят в грабенето и освинването с власт..

Така че, Герб скоро ще бъдат не само спряни, но и пуснати по пързалката и май само самите Герб не осъзнават този факт, който както се вижда от всички става все по очеваден с нещата, които се появяват за Герб вече в почти всички медии…

Има няма един, два месеца и така наречените несменяеми ще отлетят в Историята, но след това народа ако иска Истинска промяна не трябва да се качва на лодката на партиите за незабавни предсрочни избори… Преди това трябва да накараме Прокуратурата и Съда да заработят в полза на България, а не на партиите и Пеевски!

Атанас Калев