ГЕРБ: За 10 г. управление на ГЕРБ доходите се увеличиха три пъти. БВП удари рекордни нива

„Корнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато в нейната парламентарна група се намира Манол Генов“.

Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Маноил Манев по време на брифинг в Народното събрание във връзка с пресконференцията на БСП, на която Корнелия Нинова засегна темата за ДАБЧ, арестите на олигарси и ревизията на Прехода, пише Блиц.

Според Манев морални стожери могат да бъдат хора, които са показали морал.

По отношение на казаното от Нинова, че ГЕРБ „хвърлят на кучетата“ малкия коалиционен партньор, депутатът от ГЕРБ заяви, че ГЕРБ е последователна.

„Всеки, който наруши закона получава своето място. Няма такива „свещени крави“ в отношенията на ГЕРБ. Всеки, който направи грешка си заема полагаемото място“, каза Манов.

Той призова БСП да вземат пример от ГЕРБ и да си изчистят собствената къща.

„Дано БСП не напишат управленската си програма като „Визия за България“, за която успяват да съберат служебно между 5 и 30 човека при обиколките си из страната и за която канят с бележки върху таблата с некролозите“, каза още Манов.

„За 10 години управление на ГЕРБ доходите се увеличиха три пъти. Контрабандата падна 5 пъти, брутният вътрешен продукт удари рекордни нива“, каза пък депутатът от ГЕРБ Александър Иванов, член на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Източник: Petel.bg