ГЕРБерите надъхани: Със скоростта на Ф-16 ГЕРБ към нова победа!

„Със скоростта на Ф-16 блок – до нова победа“.

Така надъха съпартийците си зам.-шефът на партията и кмет на Бургас Димитър Николов по време на националната работна среща на ГЕРБ преди евровота, съобщава Канал 3

В нея участват над 2000 делегати – всички кметове и активът на партията, заедно с депутати, министри и лидерът на ГЕРБ, премиерът Бойко Борисов. Форумът се провежда в зала 3 на НДК в София.

На видеостена в залата на председателството бяха представени предизборните послания на ГЕРБ за евроизборите.

Николов обяви още, че ГЕРБ категорично ще подкрепи Манфред Вебер за председател на ЕК. Убеден съм, че той ще направи всичко необходимо, за да вдигне жизнения стандарт на хората с девиза „Европа в нашия дом“, каза Николов, а на форума прозвуча и поздравът към ГЕРБ от самия Вебер.

„Един по един решаваме проблемите на страната. Ще сме фактор на Балканите и да не забравяме, че всеки един от нас пише историята на България в Европа. Ти си един от нас, ние сме с теб. Заедно с теб сме по-силни!“ – са част от посланията, с които партията излиза пред гражданите.

„България е активна, говореща в един глас с трите европейски институции. Днес повече от всякога трябва да останем мобилизирани, верни един на друг и на нашите граждани. Европа има нужда от лидер като Бойко Борисов. Европа има нужда от активната, променена, стабилна и прозорлива България. Да дадем шанс на европейските и българските цифрови шампиони“, призова еврокомисарят по цифровизацията Мария Габриел.

Източник: Канал 3