Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Борисов дом – предстои бунтът на гладните

Добър знак дадохме към корумпираните европейски и наши бюрократи, че протеста преминава от количествено в качествено /по-добро/ измерение.

Няма значение броя на арестуваните и прочее, нито правителствените опити за маргинализация.

Имаме цел и я преследваме с волята на аристократично ловно куче!

Престъпната власт има единствена цел – да бъде задържана чрез безнаказани и стимулирани престъпления извършени от подбрани държавни органи.

Отговорът е един – изпращане на телеграма с най-правилния текст. Защото адекватния отговор на комунизма с човешко лице у нас е комунизъм с нечовешко лице. Него поне сме го практикували и познаваме. Кой както може така да го разбира, но с подпиране на главата и вдигнати към небето ръце няма да стане, другари.

Следи, записвай и действай както можеш, презрени другарю Борисов, защото и ние правим същото. В крайна сметка, който оцелее – война като на война.

Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Боросов дом и този глад ще свърши чудеса – предстои бунтът на гладните. Както винаги е било! А който смята, че унизен народ се храни с думи и идеологии – да очаква неканени гости вкъщи. Това е…, засега.

Незабавни присъди за овластените – добър изход.

Николай Марков, Фейсбук