Гласувахте ли за ГЕРБ, а? Гласувахте! Да ви е честито шоковото поскъпване на парното, топлата вода и тока

Днес КЕВР обяви увеличение на цената на електроенергията.

Отделно чакаме „шоково“ поскъпване на парно и топла вода между 18-38 % , газта нагоре с 30%, а в София чакаме водата да скочи с 18%. После пак ми говорете, че Герджиков и компания нямат нищо общо с преизбирането на Борисов. Герджиков си е от ендесевейската шайка, която се подчинява на Европейската народна партия като на по-големия батко в клана от международни крадци. Най-много ме дразни обаче, това вторачване на колегите в нищо незначещи избори, предрешени дори и от испанската марионетка Лопес, който миналия четвъртък каза сутринта по бТВ, по най-широкия тв екран, че за българите Борисов и ГЕРБ са най-подходящи….

Проспахте го, като за начало.

Днес вече вдигат тока и парното, защото кредитите, с които платихме 1,200 млн. лв. за студен резерв на американските централи миналата година, вече трябва да се връщат на международната финансова мафия. И както знае всеки, който ползва кредити – първо се връщат лихвите и най-накрая главницата. А, честито! Герджиков вдига тока и парното, а Борисов след някой ден ще ни каже, че не бил той виновен за това, защото служебното правителство…И вие ще замълчите, защото няма да си спомните, че над 1,6 мегавата ВЕИ мощности, бяха разписани от първото правителство на Борисов.

Кредитите за изграждане на тези ВЕИ-та ги раздаваше приятелката на Борисов, днес уважавана банкерка на която жълтата преса й брои пластичните операции, а по онова време, по известна сред аверите на Борисов като Цеца Секса.

Вие няма да си спомните и цената, на която тогава ни продаваха слънчевата енергия – близо 900 лв. за мегаватчас, сега е към 700 лв. Умножете ги по 1600 мегавата тия цифри и вижте колко милиарда измъкват от джобовете ни тези копелета, начело с Борисов. Всеки божи месец! А колко комисионни прибра от тая далавера креватната партньорка на Борисов и колко му отчете лично в неговия джоб. Що не използвате главите си, защо не си припомните, а чакате свише просветление от разни пършиви звездобройци. От тогава минаха 6-7 години, през които намаляваха мощността на най-евтиния източник АЕЦ „Козлодуй“ на 50, че и до 70% се опитваха на моменти, ама се уплашиха от ядрена авария и спряха с тоя експеримент. Това се случваше, докато вие плащахте тлъсти сметки, а токът скачаше на всеки 6 месеца. В същото време ви заглавичкваха колко излишен и корупционен проект е АЕЦ „Белене“ и вие надавахте ухо, макар дълбоко да подозирахте, че ви лъжат тъй както се лъже дете от ОДЦ „Мечо Пух“ да си изяде гадното малиби. Оня дето най-мръсно крещеше срещу проекта, сега ви шеф на КЕВР – Иван Иванов се казва, от ДСБ, партията, която практически мина в небитието, но остави гадни миризливи купчинки да вонят поне още един мандат. Иван Иванов е написал доклада с 25-30 процента увеличение на парното и тока за софиянци и с цели 50% на Плевен! Защо не се организирахте да му хвърлите един бой, бе, балъци! Барем честа си щяхте да спасите, като не можете да опазите парите си. Иванов иска увеличение на тока, защото като беше минус 15 градуса преди два месеца, купуваше тока на борсата по 370 лева мегаватчаса. Ало! Учили ли сте аритметика, какво сте завършили? 2 и 2 трудно събирате. Тия пари, с които е платен този ток и те трябва да се връщат, с лихвата!

Гласувахте ли за ГЕРБ, а? Гласувахте! Радвате му се на харизмата, а сега сте в положението на неприятно изненаданата бяла крава в оня мръсен виц. Но гадните изненади тепърва предстоят, все така ли ще зяпате прехласнато в телевизора, като ТОЙ ви заговори.

Отделно нищо хубаво няма в това, че от догодина поемаме председателството на ЕС. Оставете ги какво ви говорят. От европарите малцина българи се облажват. Това председателство за България означава, че още 2 години ще трябва да МУ търпим правителството, понеже няма да ни позволят да го изритаме с тояги и камъни от МъСъто. Господарите ще пазят стабилността у нас. Вижте че първите брюкселски честитки за победата на ГЕРБ идват с облекчението, че България си остава проевропейски ориентирана страна. Значи още не са ни изули съвсем гащите, почакайте да видите какво са ни скроили. Тогава ще искате отдавна да сте мъртви, че да не гледате как децата ви стават роби на турци, евреи и прочее лихвари в земята, отвоювана от 1300 г. за нас, българите.

Отделно колко може да се открадне още от нас и от държавицата ни за тия 2 години, сещате ли се? Господарите също са заинтересовани от концесии на някои неразпределени ресурси у нас и няма да позволят никакви излишни метежи. А в това време вие ще започнете пак да забравяте, защото най-много енергия се иска в припомнянето на това как ти нахлузиха юларя, и как от свободно и щастливо човешко създание, те превърнаха в скот, А такава енергия откъде да я вземе човек, който ходи на работа за заплата и се плаши дали ще му дадат парите навреме, че да я даде мигом почти цялата на банките, енергото и топлофикацията. Докато синовете му се дрогират и учат да крадат, а дъщерите – да проституират, че да си изкарат отнетите от баш крадците пари. Понеже баща им се е оказал на финала нищо и никакво тъпо копеле, захласнато по една имагинерна парламентарна демокрация, докато разни разбойници посред бял ден му пребъркват джобовете…Няма не просто някой куражлия да извика: Оставка! днес, няма и кой да викне „Анатема!“ от някой амвон, че да стресне успаното съзнание на оскотелите българи.

Нора Стоичкова, Фейсбук