Глутницата да не вие на умряло, защото разкритията за Дерибеите, пардон управляващата партия тепърва предстоят

Нямаше да пиша по темата с Оставката на Делян Добрев, но воят който нададоха структурите на Герб в цялата страна с призив да не му се приемала Оставката и в негова подкрепа ми напомни за воят, който нададоха всички видни гербаджии, когато написах статията за „Жеравна“.

Толкова различни теми, а такава ожесточена реакция и по двете в подкрепа на Далаверата.

Да опазим човека или да опазим схемата – това сега е въпроса?

И ако през май имахме схема как да се вземат едни пари от хората, сега имаме схема как да се вземат едни пари от хората, но през държавата..

И чакалите не вият, така както завиха вълците в Герб в защита на Делян за който не само Хасковска Област се превърна в Губерния, но този същият Делян беше и министър на Енергетиката.

Колкото до съучениците на Делянчо, ще му припомним, че Радев е завършил математическата гимназия в Хасково, когато Добрев с роднините е бил едва в четвърти клас, така че и това издиша като оправдание, но пък за сметка на това показа доколко са се самозабравили Герб в грабежа.

И вместо да вият като глутница е добре да се сетят за Цецо шесте апартамента и кумеца му, който случайно пък се оказа в една афера наречена Дюни Гейт и случайно пък на Цецо кумеца и той е от Хасково.

И сега знам, че пак ще стана цел за Атака на всички Бойкови почитателки от мъжки и женски род, но искам да им издам една тайна схемата Хасково, Жеравна, Добрич, Пазарджик, Ботевград скоро ще стане схемата Велико Търново, Габрово, Видин, Русе, Бургас, Сливен, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Кърджали, София…

Информацията и всичките разследвания вече са приключили и скоро ще се появят на бял свят дали аз ще ги извадя или някой друг няма значение, защото явно Прокуратурата няма да предприеме нищо срещу дерибейството на управляващите, но хората може пък да се решат за някакви действия когато разберат колко стотици милиони потъват в джобовете на разни партийни велможи по места и колко заминават като процент в касата на партията.

Има и още за репресиите срещу бизнеса, за процентите за партията и за ужаса от унищожението на цели градове..

Така че глутницата да не вие на умряло, защото разкритията за Дерибеите, пардон управляващата партия тепърва предстоят.

Атанас Калев, Фейсбук