Господа политици – Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина

Когато снощи приятел на Алекс от Бяла ми написа: „Алекс е починал преди час“
Нямах думи какво да кажа. Мълчах и си мислех :

– “ Мамка ви демагози политически, та това беше само 18 годишно дете“

Плащате им по 249 милиона годишно за да ги Интегрирате и резултата е точно нищо, защото те започнаха отново да избиват български деца. Помня Катуница. Никога няма да забравя и Бяла, не защото някой трябва да помни трагедиите, а защото там убиват ей така без нищо, деца отгледани с цялата любов на света. Спрете господа политици -Самозабравили се. Спрете да си заривате главите в пясъка, да се правите, че проблема го няма и че циганската общост – някога ще се промени.

Защото Вие, господа Политици и вашите партийни машинации сте ВИНОВНИ, за да убиват ТЕ децата на БЪЛГАРИЯ.

Да сега може да ме наречете Популист и всякакъв, но дали ме интересува вашето мнение, господа политици – отдавна съм спрял да Ви вярвам на Вас.

Отдавна загубих вяра във Вас и вашите решения, отдавна загубих вяра, че ще помислите за хората, отдавна загубих вяра, че можете да се промените Вие самите и да Бъдете преди всичко хора.

Не ме интересувате, господа политици. Не ме вълнуват вашите житейски радости, защото докато крадете и лъжете народа, един етнос се самозабрави.

Удобно ги обгрижвате, удобно ги държите неуки и им давате помощи. Удобно ги научихте да не работят и ги оставихте безнаказани за педофилия, проституция, наркотици и каквито се сетите злини. Дадохте им права и забравихте да им вмените задължения, капсуловахте всички в гетото, за да печелите Избори – за да получавате след тях пари и власт.

Господа политици – Вие сте Виновни за убийството в Бяла и трябва да си понесете всички своята Вина.

Почивай в Мир, Алекс.

Няма да забравим! Няма да Простим!

Атанас Калев