Готвим се за СЕРИОЗНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!! С кого, бе, Слънце? Срещу нашите освободители ли искаш да воюваме?

Преди малко изпаднах в дълбок размисъл.

Съзерцавах профила на Боку и се замислих – дали пък тази хибридна война не е истина и да ги пръскат с някакви халюциногени, които изглаждат мозъка и водят до пълно превъртане, или пък се дължи на нашия внимателен подбор да си избираме само интелектуално семпли цървули с вродени психически увреждания да ни управляват?!?

Загадка! А може би и двете.

Та какво е написал Боку-Слънцето: „И това, че парламентът взе решение за модернизиране на армията, за нов многоцелеви самолет, за кораби, за бронирани машини, изважда България на съвсем различно ниво в НАТО. Ние сме надеждна и можеща да води сериозни военни действия държава. Дай Боже да не се наложи – влагам цялото си сърце и душа да помагам в тази сфера“, добави Бойко Борисов.

Значи, готвим се за СЕРИОЗНИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ!!! С кого, бе, Слънце? С Русия? Че нали и мокро петно няма да остане от нас само с една ракета? С какво ще им противостоиш – с двата танка, които ще изкараш от музея или с Кефките, които видяхме в Пакистан как ги помляха. А ние ще имаме цели осем бройки след цели три години. Дано войната се отложи дотогава, че да ги разбием!

От години се говори, че в армията има „некомплект“ , думата ми звучи странно, но всъщност – нямам достатъчно хора в армията! Която и без това е съкратена. И кетъринг и външен изпълнител за пране, почистване и т.н. Значи, представям си аз, Шкембе войвода начело със знамето, след него армията, която се събира в по-голяма зала, а войводата поръчва по телефона каква храна да му доставят от кетъринга, а от фирмата-изпълнител търчат на фронта да перат дрехи и т.н. Мдаааа, не се и съмнявам, че ще има тежки поражения от умрели от смях вражески войници.

Та отново – С КОГО ЩЕ ВОЮВАМЕ??? След два дена е Трети март – денят, в който Русия е свободила България от турското робство. Срещу нашите освободители ли искаш да воюваме? Заради твоите комисионни и зависимости от краварите?!?!

Щеше да е смешно, ако не беше много срамно и страшно. Защото тези същества не осъзнават, че си играят с огъня. И като нищо могат да ни въвлекат във война. И тогава наистина само мокро петно ще остане от държавата ни. Особено ако тук разположат ядрени оръжия, както иска Соломончо!

Те нямат нито срам, нито ум, нищо, освен алчността и безумието си.

Елена Гунчева, Фейсбук