Граничните полицаи навряни в изгнили палатки, а мигрантите се радват на нови фургони

Кой се гаври със служителите на МВР?

За пореден път държавата демонстрира своето нехайно поведение спрямо българските граждани. Полицаите които трябва да пазят границата живеят в изгнили палатки, а бежанците се радват на нови и добре обзаведени фургони. Нормално ли е това?

Повечето бежанци идват в България по икономически причини, а не защото бягат от войната в Сирия. Така и голяма част от тях въобще не са сирийски граждани, а родом от Афганистан Ирак и има дори идващи чак от Северна Африка. Всичките те са икономически мигранти и се радват на безплатните условия, които им предоставя държавата. Освен това са и много капризни, като изискват държавата да им осигурява условия на живот, за каквито над 50% от българите може само да мечтаят.

От друга страна полицаите по границата са ги наврели в стари палатки и живеят в пълна мизерия, като кучета. Това е пълна подигравка с българите, които изпълняват дълга си спрямо родината. Реално погледнато България разчита само на тях, за да спрат бежанската инвазия в страната. Отношението към тях ни показва какво е отношението на властимащите спрямо българския народ. Те на практика с тези си действия доказват, че нас българите ни имат за втора категория хора.