Гръмнали Наско пред очите на дъщеря му, първите думи на почерненото момиче са шокиращи

Хората във Виноградец са в шок.

Никой не разбира как може да бъде донесено оръжие на празненство.

Шестгодишното дете няма да носи отговорност за нелепия инцидент, предава Нова телевизия.

Лазар Влайков е намушкал с нож свой съгражданин след пътен инцидент. Според някои хора в селото той е добър човек, според други – конфликтна личност. „Бях срещу тях. Лазар Влайков извади пистолета си. Стреля седнал, дори не стана.

Раздаваше оръжието си на всички на масата. Жена му и детето му събираха гилзите. Лазар в един момент както гърмеше застреля един мъж. Отиде, провери има ли пулс и веднага се обади по телефона. Оказа се, че не е било на 112. Мислим, че се е обадил на прокурора, който му е приятел.

Този човек наръга 4 пъти човек с нож, тогава пак го изкара невинен. Щеше да заколи мой братовчед с бутилка, пак го изкараха невинен.

Той се измъква винаги. 6-годишното дете беше отзад в градинката. Лазар Влайков си стреля с пистолета от мястото. Аз бях тук, знам, че детето беше отзад, а пистолета беше тук, в ръцете му.

Преди полицията да дойде ни казва „Баща ти даде пистолета на детето. Баща ми има пушка у нас, никога не ни е давал даже да ги докоснем. Никога няма да даде оръжие на дете. Не мисля, че Лазар е искал да го убие, но се е случило“, каза Деница, дъщеря на убития Наско Тонкев. „Не! Детето не е убило съпруга ми. Това е скалъпена версия след инцидента, понеже Лазар прекалено много пъти се е сблъсквал с правосъдната система. Веднага е намерил вратичката, с която да се защити“, заяви жената на починалия.

Дъщерята на загиналия каза, че е имало много шушукания и разбирания между семейството на Лазар. Дори сподели, че съпругата на Влайков си позволила да си тръгне от местопрестъплението, да се прибере и след това отново да се върне. „Какво е правила вкъщи, защо се е прибирала, при положение, че мъжа й тук застреля човек?“, запита тя.

Източник: BulNews.bg