“Хлябът наш насущний, дай ни го и днес“. Хлябът! На първо място, от хилядолетия насам

Коя е първата молба, която вярващите оправят към Бога в първата християнска молитва, обявена от Христос на учениците му – молитвата “ Отче наш “?

“Хлябът наш насущний, дай ни го и днес“.

Хлябът! На първо място, от хилядолетия насам.

Най-вкусната дума !

А коя е най – зловещата ?

Глад!

Между двете има 1 лев и 25 стотинки. Това е цената на 700 грама хляб в София, нерядко с вкус на смлян картон. Може ли хлябът ви да бъде два пъти по-евтин, по-вкусен и без химически примеси, набухватели и ензими ?

Васил Василев показва как може да стане това. Всичко изглежда много лесно. Ще го видите в понеделник вечер в ”Не се страхувай“ от 20.00 по ТВ Евроком.

Василев призовава политическите партии да търсят единението на българския народ на основата на заветите на Левски. Името и идеите на Апостола за чиста и свята република могат да сплотят политиците и хората за спасяването на държавата, да привлекат към урните и тези, които са били разочаровани от политиката.

Корнелия Нинова първа прие предизвикателството и обяви, че БСП приема заветите на Левски за основа на националния проект “Визия за България“. Идеите на Апостола са моралната Конституция за всеки българин“, каза тя в срещата си с патриотични организации. Репортаж от нея ще видите преди голямото интервю с Нинова.

Предаването отделя специално място и на “Визия за България“. Василев тълкува силните и неубедителните страни на документа. Може ли той да се превърне в национална програма ?

Корнелия Нинова ще отговори пред вас на много от стотиците въпроси, изпратени за нея до Василев. Откровени, внимателни, остри, интересни, враждебни – българите искат да знаят мнението на лидера на най-голямата опозиционна партия в България, търсят отговори за себе си, за бъдещето на страната, за опасностите пред нас.

С какво едно ново правителство на БСП ще бъде различно от тези, които сме виждали ?

Може ли да обещае, че ако управлява, след 4 години България вече няма да бъде най-бедната страна в Европейския съюз?

Или най-корумпираната?

Как се издържа, когато след толкова спечелени битки виждаш, че сраженията нямат край?

Какво прави синът й в Америка? Кой го издържа?

БСП приема или отхвърля натиска над Унгария?

Ще води ли превантивна политика, за да предотврати случаите, когато правителството руши националния интерес – като концесията на летище София?

“Не се страхувай“ с Васил Василев, понеделник, 24 септември, 20.00, ТВ Евроком.

Източник: Епицентър.бг