Хората биват крадени и през левия, и през десния джоб на панталона! Мафията няма ляв или десен край

Когато една страна е вертикално затисната от феодална власт е наивно да се разказва баснята за левия и десния край на килима.

Това има смисъл, ако покривът не рухва върху стаята с „килима“, а у нас се случва точно това.

Хората биват крадени и през левия, и през десния джоб на панталона!

Мафията няма ляв или десен край. Защо някой очаква хората гнусливо да припкат без да се докосват? Хората са силни, когато заедно вдигнат глава. Всичко е въпрос на позиции, смелост и достойнство. Всичко се показва на практика и без уговорки. Ако някой смята, че БСП е част от автокрацията, то това е достатъчно и без да се е снимала Нинова с паметника на Живков. Ако някой смята, че ГЕРБ ще стане демократична партия без Борисов, а не юмрук на олигархията, то да иде при Цветанов. Ако някой вижда ДПС като крепител на стабилността без Пеевски, да си каже още сега. И така до края на списъка с партии…

Ако гражданите искат правосъдие, демокрация, свободен пазар и модернизация, то трябва да го искат от всички партии, защото и да не ни харесват ще представляват нечия воля.

Реформите трябва да се случат и съвместното усилие на площадите утре трябва да е съвместно усилие в Парламента. Обратното означава, че някой не е разбрал протеста.

Просто хората вече не искат така, независимо от кого!

Арман Бабикян, Фейбсук

Когато една страна е вертикално затисната от феодална власт е наивно да се разказва баснята за левия и десния край на…

Публикувахте от Arman Babikyan в Събота, 26 септември 2020 г.

<