Има една територия България

Чували ли сте за онзи земен рай, за който казват, че бил Швейцария на Балканите? -предполагам, че не само сте чували, ами сте и част от него, понеже четете това на Български.

Има един виц за Рая:

“ Посреща Свети Петър двама души на портите на Рая и им обяснява:
– Тук, няма работа, няма пари, няма отговорности и всеки си прави онова, което му харесва…

Спогледали, се двамата човека и единият тихо прошепнал на другия:
– Братле, този лъже ние пак сме си в България..“

Сега си мисля, какъв райски живот си живеят определен кръг от хора в България, така наречените политици или по точно политически елит. Толкова много работят и толкова много отговорност носят, че след всеки скандал в обществената сфера, се оказва, че закона пази политика или избраният от него и както казваше един футболист:
-“ другите може да духате супата“

Райско нали?

В Рая в така наречените детски ясли, държавата, пардон политиците са отпуснали цяло едно евро на ден, за храна на бъдещите поданици на рая…

В Рая в така наречените училища, учители ядат бой от деца, и никой не можел нищо да направи на биячите, докато нямало писмено становище от родителите.

В Рая те пребиват с колове разни изгладнели орки, а хората които трябва да ги арестуват и приложат закона, викат биячите на разпит..понеже системата в рая е такава, там още един път не можеш да умреш..

В Рая излиза някой и си говори, тук е супер, всичко е ок, ние сме много готини, като не ви харесва отивайте в Ада..

Там ще работите, ще имате пари и ще си се отдавате на вашите първични нужди да ядете, да пазарувате, да живете живота за който мечтаехте, докато бяхте в рая наречен България….

Сега разбирате ли, защо България е рая на Балканите, ако все още не сте разбрали, още един път ще повторя:
– В Рая, няма работа, няма пари, няма отговорности…

@мин…

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България