Има недосегаеми мутри в България! За които няма закони, няма арести, няма белезници и няма съд!

ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ

Гордостта на родната цацаратура – прокурор Гешев, днес благоволи да уведоми материала за следното:

„Недосегаеми хора в България няма. Могат да бъдат претърсени офиси на съдии и прокурори, да им бъде повдигнато обвинение, защо да не могат да бъдат претърсени офиси и на адвокати“, заяви Гешев за разследването срещу Карадалиев – адвокат.

Така разбрахме, че за управляващата шайка няма недосегаеми, независимо какво казва закона относно защита на адвокатска тайна, неприкосновеност на кореспонденция и данни на адвокатите. Няма значение какъв си, ако случайно си попречил на управляващите, цялата мощ на държавата се насочва към теб.

Да, недосегаеми хора в България за шайката няма. Не се посвениха да посегнат на кметове, журналисти, адвокати, съдии и много други, които казват истината или се опитват да бъдат независими професионалисти в държава, завзета от мафията.

Но има недосегаеми мутри в България!

За които няма закони, няма арести, няма белезници и няма съд! Които казват, че са спестявали от закуски и са си купили по шест апартамента или тъстовете са им ги дарили, които живеят без пари в дарено огромно жилище, свързано със съмнителни бизнесмени и не намират конфликт на интереси, които печелят обществените поръчки за милиарди и никой не ги проверява, които продават България на евреи и араби и никой не ги пита, които продават българското гражданство и даже не поставяте въпроса какво са знаели…
.
Има недосегаеми в България. И това е шайката, която прави законите и управлява държавата. И тази държава тръгна срещу народа си с цялата сила на престъпните закони, които е приела. И с прокуратура, целяща само обслужването на управляващите и техният комфорт и защита от обвинения. И за натиск срещу неудобните.

Но само едно ще кажа – политици, които са тръгнали срещу народа си, са свършили много зле. И не са занесли нищо от ограбеното там, където са ги пратили!

Елена Гунчева, Фейсбук