Имало теч на газ в Хитрино, но никой там не е с противогаз. Селото евакуирано, а Бойко си прави селфита там

В социалните мрежи хората се питат как е възможно да има изтичане на газ в Хитрино, а никой да не е с противогаз? Недоумяват и как от началото на инцидента всеки ден е там Бойко Борисов, който въпреки изтичането на газ не е забелязан и веднъж с противогаз. Трудно някой би повярвал, че ако беше опасно да се седи в селото и Бойко Борисов щеше така да си развява задника там, и да си прави селфита. Хората казват, че има нещо гнило там.

Хората се питат още и какво прикриват там? Налице е евакуацията на селото, но ако беше толкова рисковано да са в Хитрино, то тогава какво правят политиците там, предвождани от вожда им Бойко Борисов? Също и защо Бойко Борисов отказа помощ от чужбина? Какво се мъчи да скрие от погледа на всички?

Ако тръгнем по пътя на конспирацията, то в Хитрино е станало нещо, което не трябва да бъде видяно от местните жители и от чужденците, които си предложиха помощта.

Каква е причината ние може само да гадаем. Те дори изгониха и кмета на града от кризисния щаб, който се ръководи от вътрешния министър в оставка Румяна Бъчварова.

Според някои версии цистерните не са били пълни с газ, а с нещо друго. В това има логика, като се вземе предвид, че там никой не е видян с противогаз. В други конспиративни версии се набляга, че това не е инцидент, а саботаж, който е извършен от ЦРУ.

Истинската причина обаче едва ли ще се узнае, но едно е сигурно, че има нещо гнило в Хитрино.

Константин Петков, Bultimes.bg