Имаме не царско, а селско шосе, а на всичко отгоре и булевард България се разпада, като самата България

„Цари-градско“ шосе се разпадна и само разкри пред очите на данъкоплатците цялата истина. Същата тази истина виждат и прокуратурата, но сами се убеждавате ,че в този вид градска тоалетна за да се издигаш, трябва да се научиш да мълчиш и бездействаш. И да гълташ, разбира се!

Все едно, вече си имаме не царско, а селско шосе, а на всичко отгоре и булевард България се разпада, като самата България. Не, че ако тръгнете по роско-бойко-лилиевите магистрали няма да ви паднат пломбите, но това е положението. Свиквайте с краденето, защото то е легитимирано от български, специфичен биологичен вид „демократи“, като демократична „европейска норма“!

Само искам да припомня на длъжностните лица охраняващи законите, че когато се изпълнява обществена поръчка за изграждане на път има десетки държавни органи по контрол и приемане на това съоръжение. Те подписват фазите на изграждане, качеството и методиката, приложена с проект одобрен по съответен ред. В тази дълга верига от лица, които ако не бяха корумпирани, нямаше да сме свидетели на злоупотреба с публични средства, има пряко отговорни по Наказателния кодекс лица.

А аз като гражданин, натиснат от двойно и тройно данъчно бреме, уредено със закон написан от овластени престъпници, не чувам повдигнати обвинения срещу длъжностни лица. Тишина проглушава чувствителните ми уши, другари демократи..

Николай Марков, Фейсбук