Имаме си партии, които са обърнали политиката и усвояването на Еврофондове в алъш вериш на Капълъ Чарши

В добродъседна Македония снощи се игра финал за Супер купата на Европа.

В София на Супер Бойко пак гледаха по телевизора.

Иначе, тирирамбите за зали, спорт европейско почитане и партньори на Бойко и Герб, снощи бяха за пореден път разбити на пух и прах. Не защото Европа предпочете Скопие пред София, а защото за пореден път му беше показано на Супер Бойко, че при комшиите може у нас ще почакаме.

Сега ще започнат едни оправдания, нямаме стадион, нямаме зали, нямаме бля, бля, бля…

За пореден път ще кажа нямаме Държавници!!!

Имаме си политически партии, които са обърнали политиката и усвояването на Еврофондове в алъш вериш на Капълъ Чарши и типично по балкански, броят две за мен, защото съм на власт, едно за теб да си доволен…

Изгледах тази сутрин Ангелкова какво пак ще измисли за ръста в петъчно – неделния туризъм по родното черноморие и осъзнах за пореден път, че за една табела с една цена, за да се стигне до наказания трябвало да се мине през лапачите от КЗК, Министерството на Туризма и т.н. някъде около 30 ÷40 човека на държавна хранилка и после глобата ще падне естествено в съда, но тя министърката на Туризма го е измислила вече, щяла да прави фонд!!! От който да се разплащала държавата, заради некоректните хотелиери и търговци по черноморието и в туризма!!!

Евала, Ангелкова, евала министърке – когато хората плащат сметката на вашите свише партньори в туризма и ти ще си вечно министър и Супер Бойко ще е вечен.

Но да се върна към Скопие, където както се разбра, ще търкат билетчета от Националната Лотария. Според договора за добросъседство ще им правим Лотария…

Е все пак едни 20 милиона платени на Заев според Македонските медии – трябва да се избиват, какви са тези добри съседи ако не им съберем парите.

Както ги събраха на онези един милион и сто хиляди българи за последните шест години управление, които вече са небето и сигурно са по добре.

Както пишеше на един некролог в някакво опустошено и изоставено от политиците село в България…

Атанас Калев