Искам да попитам толерантните боклуци – наистина ли спите спокойно след всички кървави атентати?

Много е тъжно, че европеецът отказва да бъде жив и допринася за погубването на същността си и собствените си деца. Дългогодишната пропаганда и демагогия накрая взеха своите жертви. Промиването на мозъци завърши! Бялата раса, наистина се оказа по-глупавата.

Признавам го!

Исках само децата ни да бъдат щастливи. Нищо повече! Но благодарение на европейската секта ,,Унищожение за европееца“, това няма как да се случи! Искам да попитам толерантните боклуци – наистина ли спите спокойно, когато децата ви се връщат сами по тъмно от училище?

Наистина ли драги мои, след всички зверски и кървави атентати?

Наистина ли се радвате на бруталните изнасилвания на вашите красиви бели дъщери? Които утре няма да бъдат красиви, благодарение на вашата лицемерна еснафщина, вашата ,,интелигентност“ в стил ,,Аз съм широко скроен и така приемат в обществото“

Кое общество драги лицемери?

Елитното ли?

То също има синове и дъщери! Те също могат да бъдат взривени. Не се залъгвайте. Толкова ли сте самовлюбени, за да мислите, че на вас не може да ви се случи. Не виждам нищо божествено в черните ви, проядени души!

За какво трупате пари продавайки се и манипулирайки се така лесно, за ковчези на децата си и на самите вас ли?! Имам новина !Вие не само че не сте умни, а дълбоко душевно болни и извратени, за да искате окови и смърт за собствените си деца. Позор за вас!!!

Диана Димитрова, Фейсбук