Искам да предупредя, че от тук нататък в мое лице ЧЕЗ се сдоби със смъртен враг и войната ще я изгубят те

Винаги съм плащал за консумирана електрическа енергия около 150 лева на месец. Никога повече, защото ползвам и други енергоизточници. Не съм променял от години мощността на електроуредите, които ползвам и всички са от най-висок клас на енергоемкост. Миналия месец ми пристигна фактура от ЧЕЗ за 280 лева, а днес получавам следваща за 481 лева!

Ще ги платя, няма проблем. Зная, че плащам в пъти и цялата мафиотска енергийна схема, в която участва и самата държава! Напълно съм запознат в подробности и със схемата. Само искам да предупредя, че от тук нататък в мое лице ЧЕЗ се сдоби със смъртен враг и войната ще я изгубят те. С удоволствие ще приключа и няколко ключови човека от страна на държавата, и те ще се разделят съвсем скоро с постовете си. Няма да се съдим в несправедлив български съд, направен от бандити. Ще воюваме всеки със своите средства, възможности и методи!

Уважаеми българи, всяка война трябва да е лична, и докато вероломните не усетят ножа на врата си, няма да живеем в демокрация. Само истински свободният човек е готов да плати собствената си свобода. А за нея се воюва! Както е изписано на един паметник, символ на Испания:

„Свободата, Санчо, е на върха на моето копие.“

Николай Марков, Фейсбук