Истинският проблем в политическия живот – кой ще лапне държавната субсидия!?

Политическото влакче вече прави маневри на гара за нещастници!

Вождът на пияниците „Пикаещият във фонтани“ във военен договор с „Поразяваща уста“ правят стратегически завой. Никога повече ГЕРБ!

Да де, ама именно благодарение на Борисов азбукарско-казашкото алкохолно дружество беше настанено в парламента. През това време жената-мъж „Поразяващата уста“ въртеше опашка около „дясното“ и ходеше по техни партийни форуми с надежда да я легитимират пред Европа, като натовска подводница под флага на сърпа и чука.

Не стана!

Освен това, другарката Дончева, която прилича удивително на Доневите познати вам трима герои, преяждаше на държавната субсидия с 50 000 лева на месец и сами виждате колко се разшири в хоризонтална равнина. Не е лошо да тъпчеш в задника си петдесет бона на месец до края на живото си, нали!?

Точно това е истинския проблем в политическия живот – кой ще лапне държавната субсидия!? Нищо повече. И понеже това е суха пара кеш, без грам усилие за това, остава да бъдеш демагог и да излъжеш повече овце на тема „партийно строителство и светло бъдеще“.

Големият проблем е, че в крайна сметка си остават индианци. Пикаещият премина от оттегляне от политическия пост „заради младите“, до днешното твърдение, че нямало значение дали ще бъде в листите за депутат!!!

Е, да де, ама нали точно това беше смисъла на оттеглянето. Да отидете всички вековни държавни хрантутници на майната си, вместо в затвора, където ви е мястото…

Николай Марков, Фейсбук