Иван Ласкин: Да ви таковам в тенесистите! Ебати нацията от тенесисти се оказахме!

Трябва да си формен идиот, за да не разбереш поста ми във ФБ и да смяташ, че не се радвам за най-добрият тенисист на България за всички времена!

Самият пост:

„Вече малко гришорясах, тенЕсясах и байгънясах! Ебати нацията от тенИсисти се оказахме! Що никой не е написал в лайняните вестници и сайтове в последно време нещо за Чочо, Велко, Наум, Апостол, Малък Пацо, Асен Миланов, Гълъбов, Нейчо, Господинов, Г. Русев, Гец, Коканова, Паскалева, Горчев, Парцалев,Цонев, Станев, Радичков, Азарян, Йовков, Пелин, Вазов, Вачков, Калоянчев, Колев, Андонов, другия Андонов,БОТЕВ, КУНЧЕВ, СТОЯНОВ!…колко още да пиша?!?!?! Да ви таковам в тенесистите! Е , сега ми вземете шерцингованите ми прашки, топките и ракетата! Баси опростачването!“.

Убеден съм, че автора на статията, в сайт (кръстил се с чуждица), е жена в чието междукрачие е настъпило многогодишно сексуално безветрие. Да, може би в дъното на окоравените и гащи има две паяжини, но разбрах, че паяка е умрял отдавна, защото имал обонятелен орган.

Освен това, видно е, че всеки мой пост предизвиква повече внимание от целият “творчески, летучен екип на този сайт”…та дори паяка събудих. Горкият, добре, че се спаси и се разбяга в няколко посоки едновременно от клеясалите гащи на “автора”.

Да, обичам вино и съм сигурен, че само аз и Терзииски го пием. Всички останали в БГ, пият компот от теменужки. Господа хейтъри, четящи лайнарски сайтове, сами си измислете псувнята, че ме е срам от това, което ми хрумна… А, и моята жена е по-красива от тази на Гришо.

Иван Ласкин, Фейсбук