Иван Ласкин: Осъзнайте се, идиоти, които славите Хелоуин, а не Деня на будителите!

Иван Ласкин е бесен на колониалното мислене на всички идиоти, които ще празнуват езическия празник Хелоуин, вместо Деня на будителите. Той заявява, че заедно със семейството си ще бъдат истински българи и няма да се занимават с американските езически простотии.

Българската православна църква също заклейми Хелоуин, като езически и сатанински празник. Тя призова американския празник Хелоуин да не бъде част от българската душа и нашите деца, ученици и млади хода да пребъдат в чистата и свята православна вяра.

Ето и какво написа Иван Ласкин по повод Хелоуин:

На 1-ви ноември моето семейство и аз за пореден път ще отдадем почит на Народните Будители! Който празнува хелоуин в Деня на Будителите за мен е идиот! Хелоуин е разрешен за празнуване единствено за половината кандидат-президенти по обясними причини. Оня ден ми стана мъчно за Сашо Кадиев и Деси, които се смееха на село със странното име Пишурка. Драги мои, Кръстьо Пишурка е Народен Будител, театрал и преводач! Точно защото сега ги няма тези велики личности утре ще празнуваме фестивал на бурката в хероин-чайната Веселият мигрант! Осъзнайте се и запалете свеща на Будителството в тиквите, които стоят на раменете ви! Да живее България!