Изнасяме младите българи в чужбина, а внасяме талибани на тяхно място

Едва ли има по-малоумна политика от тази на антибългарското правителство. Политика, която унищожава цвета на нацията и българския етнос, нищо че там се развъждат клоуни-путриоти. Всъщност те са там, за да лапат пари, като всичките останали дупетати.

Антибългарската политика на това идиотско управление е очевадна, тя не е скрита, а е много добре изразена. Достатъчно е да сравним едно младо българско семейство с едно семейство бежанци, които са получили убежище в България. Младото българско семейство няма право на безплатна квартира, финансова помощ, безплатно здравеопазване, безплатна градина и още купища безплатни екстри, каквито българското правителство раздава с драго сърце на бежанците. Така излиза, че България не е родина на българите, а мащеха, която трябва да напуснат колкото се може по-бързо. Повечето българи търсят начин да бягат, да се спасяват в чужбина от антибългарската уродливост на държавата. Не е далече времето, когато страната ни ще остане почти без българи. Ще се превърнем в малцинство в собствената си държава.

вижте още: Доц. Иво Христов: Ако се изнесат още 200-300 хиляди млади хора, мисията на следващият президент ще е да закрие държавата

Ние буквално сме възприели политиката на износ на млади българи и внос на мюсюлмани, като по този начин явно се цели промяна на етническия състав на населението на България. Пита се, защо политиката ни е така и не търсим начини как да задържаме българите в страната си.

Не е нормално да се изисква от един българин да плаща всякакви данъци и такси, а ако закъснее да ги плати, да бъде малтретиран от държавата с всякакви възможни начини. Не е нормално и малцинствата в страната да бъдат облагодетелствани, да не плащат данъци и такси, да няма за тях държавни репресии, и най-важното българите да ги издържат. Тази уродливост на българската политика превръща българите в роби на една извратена колониална администрация, която е превърнала България в колония.

По време на робовладелската епоха от Африка са ги вземали насила африканците за роби да ходят да работят в Северна Америка. Сега положението е аналогично, но робовладелецът е държавата, която насила изгонва българите да работят в чужбина.