Изпит по Демокрация

Референдума не мина на първо четене в Парламента.

Не мина и увеличението на пенсиите, няма да минат и още много неща, въпреки, че до преди два месеца всички обещаваха в надпреварата кой ще излъже повече хора, за да се докопа до властта.

Няма значение, какво и как искат хората в България значение има какво и как ще направят политиците, а те си знаят, че каквото и да направят сметката накрая ще я плащат хората.

Същите онези три милиона и половина Българи, които отидоха да гласуват на Референдума, същите онези два милиона Българи зад граница, които допълват пенсиите на своите родители всеки месец.

Депутатите за пореден път изиграха театъра за пред народа, за да си запазят властта и парите. Надали е имало нормален българин, който да е вярвал, че депутатите ще приемат Субсидията им да е 1 лев и партиите им чрез личности да носят персонална отговорност за решенията си. Нали в България е по – лесно да нямаш никакви отговорности и да си на власт или пък в политиката и да харчиш едни народни пари за глупости, докато народа умира от глад и рови в кофите за смет.

Референдума беше изпит по Демокрация за българските политици и те не го издържаха, зачерквайки с лека ръка желанията на повече от три милиона и половина човека, те показаха, че Демокрацията вече не съществува, когато същите тези политици са или имат власт.

За пенсиите и какво обещаваха всички партии няма да напиша, но се надавям тези същите пенсионерски съсловия да се надигнат за действия, защото вече да обяснявам, не ми остана глас…

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България