Изродите, които бият и насилват жените и децата на България. Това са политиците и управниците!

Моята Истина!

Събудете се, българи! Не ние сме изродите, които бият и насилват жените и децата на България. Това са лицемерните боклуци, наричащи се политици и управници!

Да оставиш една българска майка да се грижи за болното си дете с триста лева на месец не е ли това гавра и дискриминация над българските жени?

Да оставиш децата болни от церебрална парализа без средства за рехабилитация, като срамни тайни да се крият по домовете си, докато за изродите политици има милиони за луксозни служебни коли, не е ли това гавра и дискриминация над българските деца?

Да оставиш близо един милион възрастни български жени да живеят със сто евро на месец и да заспиват гладни, не е ли това гавра и дискриминация над българските жени?

Да прокудиш от домовете им стотици хиляди български деца с родителите им заради мизерията и зверската корупция, лишавайки ги от корените им, от земята им, от близките им, не е ли това най-тежко престъпление и насилие над българските деца?

Да оставиш милиони българи, български деца и жени без адекватна медицинска помощ и десетки болници да фалират защото няма пари, докато държавата харчи десетки милиони за охраната на Доган., Пеевски и Борисов, не е ли това гавра и геноцид над българите?

Да лишиш стотици хиляди български баби от възможността да заведат внуците си на сладкарница, а вместо това да говорят с тях по скайпа, ако децата знаят български, не е ли това най-тежко престъпление и грях над българските жени?

Да оставиш стотици хиляди български домове по селата да буренясват и вместо детски смях , в тях да съскат змии, не е ли това най-тежко престъпление и геноцид над народа български?

Да създадеш десетки институции за грижа и закрила на детето, харчещи стотици милиони и да ги напълниш със хиляди партийни мишки и корупмирани боклуци и в същото време да гледаме как бият и насилват в тези институции децата на България, не е ли това гавра и насилие над деца?

Да крадеш дори от храната на децата в детските градини, не е ли това най-гнусно престъпление и гавра с децата български?

Това е моята истина и нашият грях, на българските мъже е, че гледаме как една банда овластени престъпници издевателстват над нашите деца, майки, жени и сестри. А това зло с конвенции, избори, манифестации и референдуми не можем да преборим. Можем да върнем достойнството си и да защитим децата и жените си на площадите с оръжие в ръка!

БОЕЦ водим тази битка и ще се борим до край!

Да се изправим срещу мафията и да се преборим за бъдещето на децата си. И да върнем усмивките на лицата на жените си. А те го заслужават. И имат нужда от нас.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук