Изтече скандален запис! Теодора Петрова: Борисов е психопат! Бях бременна от него, подложи ме на тормоз!

В Yuotube изтече скандал запис, на който е записана варненката Теодора Петрова – Леонидова, която е юристка, адвокат, запис, в който Теодора Петрова – Леонидова разказва как е била бременна от Бойко Борисов и как е била изнасилвана и пресирана от него.

Записът е от 15 минути и в него Теодора разкрива куп шокиращи преживявания през които е минала, благодарение на това, че е била интимна с Борисов, как е била извеждана до Гърция, намесени са и известни други имена.

В записа Теодора Петрова – Леонидова разказва и как за цялата скандална нейна история с Бойко Борисов е бил наясно и бившият шеф на ГЕРБ – Варна Павел Димитров, който според думите и бил наясно с всичко, и дори вдигал скандал на Бойко Борисов, като според Леонидова – Димитров е загубил кариерата си, благодарение и на това, че е бил лош очевидец на нейната скандална история.

Борисов е наричан от Теодора Петрова Леонидова „педофил“: „Той не ме оставя да живея, той е психопат, появи ли се някой приятел около мен, той праща да го пребиват…“

АФЕРА направи опит да установи къде се намира лицето Теодора Петрова – Леонидова. Това, което проучихме е, че към настоящия момент тя е в чужбина.

Умишлено не посочваме държавата и града, в който се намира.

Източник: afera.bg