Извънредното положение е единственият начин да се спрат безобразията на наглите ГЕРБаджии, довели страната до национална катастрофа

БРАТЯ, РАЗБЕРЕТЕ, НЯМАМЕ ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

Скандалното гласуване на промените в Изборния кодекс, измислени от Баце, Цецо, Цеца, Цуца и Данито Барниръбъла, доказват по неопровержим начин тази въпиюща необходимост за спасението на България.

Държави като Франция, Турция, Египет, Украйна Македония, сега и САЩ, при ексклузивни обстоятелства обявяват без колебание извънредно положение и си решават проблемите.

Само ние в България си викаме “Дей Караджата?” и чакаме да падне тавана, чакаме чудо, чакаме да дойде дядо Иван, Радецки, НАТО, баба ти Меркел и оня с ишиаса, за да ни оправят, че да не умрем гладни и болни.

Все се надяваме и на продажните депутати (с 3% рейтинг и 2% обществено доверие) да направят нещо, а те, както знаем, нищо не правят, освен да крадат и да си вдигат заплатите до небето.

Извънредното положение е единственият начин да се спрат безобразията на наглите крадливи гербаджии, довели страната до национална катастрофа.

Съд за престъпниците и крадците, довели до геноцид и национално предателство, нова Конституция, нови закони, нов ред, справедливост, труд, честност, достойнство – всичко това трябва да започне да се осъществява реално в периода на извънредното положение.

Според мен, час по-скоро трябва да се обяви и въведе временно извънредно положение, съгласно с чл. 84 и чл. 100, ал. 5 на Конституцията.

Извънредното положение не бива да се асоциира с полицейски час. То е законен механизъм за справяне със заплахи за съществуването на нацията и се ползва при необходимост от цивилизованите страни.

Само чрез извънредното положение в България, според чл. 15 на Европейската конвенция за защита правата на човека и основните свободи, могат да се отменят някои функции на сегашното пагубно за България гербаджийско правителство, да се ограничат някои права на управляващите, на престъпниците и на крадците и т.н., което е необходимо за да предотвратим, ако все още е възможно, демографската и националната ни катастрофа.

Без извънредно положение тези хора от ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и др., които са главно комунисти и агенти на ДС, както са тръгнали вече с Изборния кодекс, утре могат да гласуват в Парламента каквито си искат закони и да си разпределят абсолютно всички властови позиции и постове, за да присвоят абсолютно всички активи на държавата, доколкото ги има все още, и после да се оттеглят в Барцелона, на Женевското езеро и по екзотичните острови и курорти в собствени замъци да си харчат откраднатите от над милиони.

Могат да си кротуват, и Баце да се съюзи утре с Ердоган (и да даде за някой милион турски лири половин България), с Мадуро милионите са вече в наша банка), с Ким Чен Ун, с вожда на канибалите Муакаца Коно от Африка и с пингвините от Антарктида.

Тези алчни хора могат да въведат утре в своя полза даже и робството, ангарията, еничарството, могат да измислят още всякакви перверзни данъци, такси, глоби и винетки, да забранят семейството, да въведат канибализма и какво ли още не, пречи ли им нещо?

Могат да направят каквото си искат с малодушния и отчаян български народ! И го правят!

Затова спасението ни, братя, е във временото извънредно положение!
Иначе България умира.

Акад. Петър Иванов, Фейсбук