Жалки сте господа политици, толкова сте жалки, че ме карате да се смея

Първо ми блокирахте единия профил на латиница Kalev Atanas няколко пъти за последните три месеца има няма е бил без блокаж около шест дни!

После ми блокирахте и профила на кирилица Атанас Калев два пъти за по три дни, после два пъти за по седем дена и накрая ми друснахте един бан за трийсет дена, да не би случайно да взема пък да събудя хората да дойдат и да ви потърсят сметка – директно в Парламента, господа политици.

Днес отново доказвате страха си, след като от снощи май само аз и хората с които контактувам с месенджера, през профил на който единственото мое е снимката ми, не може да се свърже с никой. Нямам си на идея как ги правите, тези неща, но ви обещавам, че няма да има спиране.

Първо ни игнорирахте, сега ни ограничавате, после може да решите и да ни понабиете, но това дали ще ни спре? – задавали ли сте си този въпрос, господа крадливи, корумпирани чиновници, някога замисля ли сте се, че когато ограничавате такива като мен, дразните стотици хиляди и че такива като мен, винаги ще намерят начин да стигнат до хората, въпреки вашите методи на ограничения.

Някога дали сте били наясно, че хората ви мразят господа политици, мразят ви безплатно и с кеф ще ви сложат по местата ви, ако не ходехте с по десет въоръжени бодигарда по улиците.

Жалки сте господа политици, толкова сте жалки, че ме карате да се смея. От какво ви е страх, от един човек, който може да ви извади на показ далаверите ли и то по начин по – който няма как да ги отречете.

Страх ви е, че след това поне три дена ще се чудите не как да си признаете за кражбата и далаверата, а каква поредна лудост да измислите, за да излъжете хората.

Страх ви е, че вашите приближени лимонки от разни измислени фирмички, които печелят обществени поръчки, ще започнат да говорят колко са процентите, които ви връщат ли?

От какво ви е страх господа политици, нали сте избрани от хората – поне така твърдите всеки ден от платените ви медии!

От какво се страхувате, нали вие сте онези избраните да мислят за народа и сред вас всички са честни и почтени.

Сега искам да ви подсетя, че страха ви няма нищо общо с политиката която така патосно обяснявате в бъдеще време, че ще направите – Страхът ви е заради настоящето и далаверите в които участвате!

Да господа политици, с право се страхувате, защото сте наясно, че мача с народа вече сте го загубили и сега само остава да ви посочат пътя не към резервната скамейка, не към съблекалнята, а далече извън стадиона, разбирайте политиката. И ако не го разбирате, това което ви казвам, ще използвам един цитат от Пиринска Македония, която все още е българска, макар да знам че с кеф ще я дарите на някой ако ви предложи достатъчно милиони, но да се върнем на цитата:

– „кога не сака с добро, ще сака с кютек“

Затова ли ви е страх, господа политици, защото Вие от добро не разбирате и май сте си избрали, изхвърлянето от стадиона да стане с второто.

Атанас Калев, Фейсбук

p.s. И ще ви помоля да спрете да ми звъните с подставените си лица от разни фирми, спечелили разни обществени поръчки, разбирам намеците ви, но ще продължавам да се правя на тъп. Колкото и неприятно да ви прозвуча това. А 11.09.2017г. чука на вратата…. Не остана..

След това хората ще решат!