Живеем в невъзможна държава – антисоциална, антибългарска, управлявана от неграмотни, необразовани и безскрупулни същества

Ходим по огън и газим ледена вода дълги години.

Не само на Богоявление, а всеки ден.

В една невъзможна държава – антисоциална, антибългарска, управлявана от неграмотни, необразовани и безскрупулни същества.

Нищо не се случва.Търпим.Още колко -до смъртта си?
Мразим и отричаме.Гневът ни изпепелява.Търпим.

Чакаме -разбиране, месия, решение отвън /както винаги/.

Д О К О Г А?

Времето изтича.Те ще продължат да се възпроизвеждат.Отдавна са задействали замислите си -подготвили са хора и партийки ,чрез които невидимо ще управляват.Плащат.Преминали са в режим на снишаване, докато довършат плановете си.Ще хвърлят всички усилия и ще използуват всякакви престъпни прийоми в идващите избори.

Трябва всяка тяхна стъпка да бъде контролирана!Ние сме силата!Нашето безразличие и невежество са техни помощници.Не е достатъчно само да гласуваме.Важното е да не допуснем подмяната на изборни резултати!

Важно е да проумеем, че основната им цел е да останат в парламента и да не допуснем това да се случи.Следващите години ще са трудни, много трудни.От руините трябва да се изградят основите на българската държавност.Това е огромна отговорност и успехите ще идват бавно и мъчително.Тогава е времето за пословичното българско търпение.

Сега е война и време за голямата битка.

Румяна Ченалова, Фейсбук