Журналист за сценката на Борисов: Не се диша вече от зловонията на примати и безсъвестни типове!

Вижте, това, че в мрежите се разпространява трогателната снимка на премиера – Шут, седнал на един път в гората и обсъжда с финансовия министър някакво прессъобщение на някаква кредитна агенция в компанията на един зам.-министър, не е толкова страшно.

Премиерът – Шут е неграмотен, прост, елементарен, необразован, без познания в областта на икономиката, финансите, банковото и кредитното дело и няма как да разбира онова, което пише в бюлетина на „Муудис“, пише Фрог нюз

Но до него е фиансовият министър Ананиев, бивш министър на здравеопазването, известен с това, че е финансист и икономист и че е автор на проектозаконите за републиканския бюджет през последните години. Даже му викаха Бюджетаря по едно време. Ананиев няма как да не знае, че това уведомление на „Муудис“ е ташак работа и няма никакво значение за нас и България. Все пак, Ананиев е завършил ВИИ „К. Маркс“, днес УНСС, има специализации в Москва и други столици.

И наместо да каже на началника си това, той се хили угоднически на пещерните и първобитни декламации на шефа си, а зам.-министър Нанков му акомпанира по фланга с не по-малко угодническото си хилене. Тая жалка картинка в концентриран вид представя нищетата на нашето съществуване и трагикомедията на управлението на държавата ни. За тях комедия, за нас – трагедия!

Такива, като Ананиев и Нанков създават отровната атмосфера, която дишаме и предизвикват отвращението ни към Бойко и ортаците му!

Не се диша вече от зловонията на примати и безсъвестни типове!

Не се диша!

Журналистът Любо Кольовски, Фейсбук

Вижте, това, че в мрежите се разпространява трогателната снимка на премиера – Шут, седнал на един път в гората и обсъжда…

Публикувахте от Любо Кольовски в Събота, 10 октомври 2020 г.

<