Журналистът от „Биволъ“ Димитър Стоянов към институциите и управляващите: Проблемите ви едва започват…

Журналистът от „Биволъ“ Димитър Стоянов отправи горещ призив към колегите си телевизионери от сутрешните блокове: „Правят ви на канарчета, а проблемите едва започват!“

Ето какво коментира Стоянов:

Сега би бил момента да благодаря на семейството си, на Asso Giordany и Атанас Чобанов, че ми позволиха да бъда част от екипа на Биволъ и да ви кажа колко съм щастлив.

Ще ви кажа обаче нещо друго. Виждам пълно незачитане на нашите усилия от големите телевизии. Като развяват истории, които сме снимали и писали 2015-2016 г. поне да споменат къде са ги прочели. Не искам признание или оценка (поне от тях), а просто да уважават нашите права и да цитират.

Потресаващо е колко нагъл и безочлив е Порожанов. Колеги от сутрешните блокове, изглеждате глупаво, когато човек за когото можем да направим обосновано предположение, че е адски корумпиран, ви прави на „канарчета“!

Потресаващо е как институциите 4 години се правиха, че разследванията на Биволъ ги няма, докато последствията под формата на санкции не застигнаха, като дървен чук по проведените от корупция глави. Колко къщи за гости ще конфискувате, за да компенсирате санкцията от 13 милиона? Колко евтини апартаменти? КОНПИ ли ще разследва, че не ми е ясно?

Проблемите ви едва започват….

Сега би бил момента да благодаря на семейството си, на Asso Giordany и Атанас Чобанов, че ми позволиха да бъда част от…

Публикувахте от Димитър Стоянов в Петък, 3 май 2019 г.

Източник: Petel.bg