Как по нареждане на ГЕРБ се използва цялата държава, за да се унищожи един човешки живот

Не мисля, че в България нищо не се случва. Самият факт, че навън на моята работа се обръща внимание , където има нормална демокрация, това е резултат от нашата работа, каза собственикът на сайта „Биволъ “ Асен Йорданов в „Честно казано“ по Би Ай Ти, съобщава cherveno.bg

Това създава ясна алтернатива за цялата дезинформация, която се излива от българските медии. Минал съм през всичко – от съдебни дела до опити за убийство. В момента ми е запорирано цялото имущество-банковите сметки, заплатата.

Това е по искане на марионетката на Бойко Борисов-кмета на Бургас Димитър Николов, защото съм единствен, който води дела срещу незаконното изсичане в Бургас. И тъй като едно от делата е за незаконно изсичане-за едни и същи дървета два пъти са издавани заповеди да ги изсича. Два пъти печеля делата. Това е да наливаш вода в бъчва без дъно. Това е свързано с много пари, които трябва да се усвояват от много фирми. Това са 60-70 годишни дървета.

Едно от делата, които аз губя, са ми начислени разходи 300 лв . Те стават 1200 лв . с хонорари и такси. Образува се изпълнителен лист, към него се присъединяват измислени 4500 лв . от НАП задължения за неплатени осигуровки, и без да подозирам, това изпълнително дело влиза в сила. И то без да бъда уведомен. ЧСИ могат да изгорят човешка съдба по поръчка. Това е класически пример за престъпна репресия от управляващите срещу един скромен разследващ журналист , който никога не е ползвал един държавен лев. Никога не съм бил на бюджетна издръжка. Ще ги съдя. Това нещо го разбрах преди една седмица. А изпълнителното дело е било образувано в края на лятото. И това случайно го разбрах.

В България медиите са овладени от една мрежа, която директно е пленила страната и се разпорежда с държавата като със своя бащиния. В България няма нормална медийна среда. Свикнали сме, че някой трябва да викне Цацаров и Борисов и да ги накара да работят. Въпросните доклади стигнаха до мен в края на лятото на 2016 г. Получих ги по анонимна платформа.