Каква прошка господа? Неосъденият престъпник е по-голям престъпник, осъзнайте се

Били сме демократична държава? Демокрацията била виновна за ограбването на държавата?

Уважаеми идиоти,

Има ли възможен начин, по който вие да разберете с бетонните си празни глави, че в България има действащ закон, с който комунизма е обявен за престъпен режим?

Престъпен. Това не са свободни съчинения, а реално призната криминална същност на комунизма, от Народно събрание на Република България! Какво трябва да ви се каже или покаже повече, за да осъзнаете, че криминалните престъпления извършени под политически чадър не е идеологическа битка, а реално обвинение срещу конкретни лица участвали или помагали за извършване на криминални деяния.

Един от помагачите в криминалната дейност на БКП е лицето Георги Марков с доносническото име агент Николай. Днес вече и като кандидат от ГЕРБ. Впрочем, той какво ли не беше и надявам се сещате как и защо!? Как да ви обясня, че само „по донос“ са извършвани хиляди смъртни присъди, повечето от тях по криминален начин – без съд и присъда. Какви думи да употребя, за да чуят ушите ви елементарен звук?

Не разбирате ли, че между хилядите избити българи има и ваши деди, бащи и прочее праведници. Как е възможно след повече от четвърт век след „промените“ Народното събрание, държавната власт, бизнеса, банките и прочее, да са изпълнени с лица с принадлежност към комунистическите служби за репресия и техните деца и внуци?

Каква прошка господа? Това е самоубийство от малодушие. Неосъденият престъпник е по-голям престъпник, осъзнайте се…

Николай Марков, Фейсбук