Какво му пука на Борисов, че някой умира? Нали народонаселението си трае! Доволно е стадото. Говее

И въпреки, че сме в смъртната фаза на разобличаването на корупцията в Министерство на транспорта и не само, продажбата на шофьорски книжки продължава!

Последните регистрирани случаи са само преди броени дни в Бургас.

Как се изпускат едни 25 милиона на година от тази корупционна практика? И докато Босия бере душа, а Ганьо-премиер лично му я отнема, в сметките на последния продължават да постъпват милиони от престъпления. Какво му пука на бандита, че някой умира? Нали народонаселението си трае! Доволно е стадото. Говее.

Наследници сме на тарикатски ген, господа! Ген, който не дръзна да вдине ръка, която здраво стиска оръжие и да отхвърли завинаги османско владичество, както направиха няколко други народа. Ген, който пълзеше в краката на прости и арогантни партийни секретари половин век и продължава да пълзи пред същите тези боклуци. Народ, който иска да яде, но не дръзва да бъде уважаван. Народ, който мълчеше, потънал в самосъжаление и страх, докато каруцата с натоварения в нея Левски, минаваше покрай оградите на къщите му, на път към бесилката. Цели пет денонощия! И въпреки, че беше добре въоръжен, остана парализиран от страх и на колене пред увисналия на въжето труп на поредния апостол на българската свобода! Предатели.

Какво ви става, бе, българи? Толкова ли е трудно да се погледнете как изглеждате отстрани? Срам. Национален срам…

Николай Марков, Фейсбук