Какво означава „16 МИЛИАРДА са установените ДДС измами”?

Трудно е! Прочетете и не си сипвайте.

Не помага.

И на мен ми е трудно да го осъзная и за това ще го напиша, като се чете, може би по-лесно ще бъде разбрано. След направените от БОЕЦ разкрития за размера на несъбраното ДДС, хората разбират, че ги управляват крадци и мошеници, но трудно си представят размера на грабежа.

Какво означава „16 МИЛИАРДА са установените ДДС измами”?

Означава следното:

С 16 МИЛИАРДА от днес за следващите пет години пенсиите на два милиона български пенсионери могат да бъдат увеличени със 100 лева още от утре и пак да останат ПЕТ МИЛИАРДА. С ТЕЗИ ПЕТ МИЛИАРДА могат да се изплатят задълженията на всички общински и държавни болници и да се назначат полицаи ВЪВ ВСЯКО СЕЛО и да им се платят заплатите за следващите пет години, включително да бъдат осигурени с автомобили. И пак ще останат ЧЕТИРИ МИЛИАРДА. С тези ЧЕТИРИ МИЛИАРДА могат да бъдат увеличени заплатите на всички лекари в държавните и общински болници с 1000лева и пак да останат ТРИ МИЛИАРДА. С тези ТРИ МИЛИРДА може да бъде построена магистрала от София до Видин с тунел под Петрохан и пак да останат ДВА МИЛИАРДА. С Тези ДВА МИЛИАРДА можем да осигурим достъп до качествена здравна помощ и грижа на всеки български гражданин и пак да остане ЕДИН МИЛИРД. Този един милиард спокойно можем да го оставим на айдуците да го окрадат и пак ще сме доволни, ако направим останалите неща.

САМО ЧЕ, крадците и престъпниците са получили всичките 16 МИЛИАРДА, а народа само е платил сметката! По 15 лева всеки месец от всички шест милиона българи за последните 17 години! От еднодневното бебе, до сто годишният дядо. ВСЕКИ МЕСЕЦ!
И този грабеж е вървял пред погледа и с покровителството на всички управляващи след 2000г. Най-голям е грабежа по време на управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов , около три пъти повече от всички други взети заедно. И то по същото време, когато ни убеждаваха, че трябва да стягаме коланите и че държавата няма пари дори за лекарства за онкоболните, или за животоспасяващо лечение на деца в чужбина.
Та така. Дано е станало по-ясно какво означават 16 МИЛИАРДА ЛЕВА.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук