Какво ще оставим след нас на децата ни?!

От вчера, когато пуснах публикацията си относно Петър Константинов Низамов, че го оставят в ареста и начисах как политическата сган, която с всички средства сили и с активизиране на целият си медиен апарат се опитва да заглуши Истината – получих стотици писма и поне петдесет телефонни обаждания.

Скъпи сънародници, напълно съм наясно, че не ви пука за Петър Низамов въпреки, че момчето има три профила с по 5000 фейсбук приятели.

Това са 15 000 човека.

Знам, че се вълнувате само от това дали ще го осъдят за един шамар или ще го пуснат и той ще се кротне, като много други фейсбук герои. Познавам Петър, познавам го от първият протест, който организира в Бургас срещу мигрантите. Тогава го видях за първи път. Пак валеше проливен дъжд, което предполагам знаете, че не ни е спирало да протестираме никога.

Тогава някои от Бургаските медии се опитаха да ми обяснят, че бил еди какъв си.
Сега мили медии ще ви кажа.

Защо вместо да обяснявате какъв бил Петър не посочите всички във властта, които имат подобно на неговото минало?

Защо полицията и прокуратурата не повдигнат обвинения на всички така наречени мутри във властта?

Предполагам, защото те са политици, а Петър е само един идеалист с желание да я има България.

И да ми звъните и да ми пишете няма смисъл, аз нямам Петър за Герой или Бандит за мен той е преди всичко един от многото, който през последните три години доказа, че може да му се има доверие.

И вместо да го плюете, започнете да помагате на хората, както той го направи в Сливен, започнете да говорите Истината като него от граничната бразда. Станете Аполитични и отразявайте и наричайте нещата с истинските им имена.

Толкова за Петър Низамов.

Сега седнете и помислете драги журналисти, полицаи, държавни служители – кога смятате да бъдем честно Общество и какво и как ще оставим след нас на децата ни?!

Атанас Калев