Какво ще стане, ако Доналд Тръмп бъде избран за президент на САЩ?

Какво ще се случи, ако Доналд Тръмп стане президент?

По целия свят се води люта кампания по очернянето на Доналд Тръмп, като за целта го изкарват, че е едва ли не психопат, който ще сътвори един огромен хаос. Дали обаче това е така?

Води се огромна битка между Демократическата партия и Републиканската партия в САЩ, като цената е много висока. При евентуална победа на Доналд Тръмп, ще последва една голяма чистка в цялата администрация на САЩ. Всички кадри назначени по времето на мандата на Барак Обама ще бъдат разчистени. Тези кадри са малко или много назначени под натиск на Джордж Сорос, който е един от основните спонсори на Демократическата партия в САЩ. Оттам ще пострадат и всички НПО-та, мозъчни тръстове и други организации, които са свързани с подривната дейност на Джордж Сорос. В крайна сметка ще се доведат нещата до неговото обезсилване и премахване от световната сцена. Това би било добра новина за целия свят, където оперират на Джордж Сорос подлогите, които издевателстват над местните парламенти и правителства. България е особено засегната от политиката на Джордж Сорос, като евентуалното негово премахване от световната сцена би ни се отразило много положително.

Нормализиране на отношенията между САЩ и Русия

Доналд Тръмп е за политика на сближаване между САЩ и Русия, като дори той предлага да се създаде общ фронт срещу Ислямска държава. „Но като се замислите, няма ли да е добре, ако се спогодим с Русия. Няма ли да е хубаво, ако заедно с Русия разгромим Ислямска държава?“, заяви Доналд Тръмп, цитиран от Ройтерс.

Доналд Тръмп се обявява против санкциите срещу Русия и възнамерява веднага да ги премахне, ако стане президент на САЩ.

Доналд Тръмп се кани да стигне и по-далеч, като заявява, че ще признае Крим за руски, ако стане президент на САЩ. „Народът на Крим е неразделна част от Русия“, подчертава Доналд Тръмп в интервю за Ей Би Си (ABC).

Тези му намерения обаче не съвпадат с намеренията на основния му опонент от Демократическата партия Хилъри Клинтън, която е в пълна противоположност на него. Тя заедно с Джордж Сорос искат още по-голямо изостряне на отношенията между САЩ и Русия, което може да доближи нещата до избухване на Световна война. За тях Владимир Путин е глобален проблем, който трябва да бъде изолиран до момента, когато в Русия се избере президент, който да се подчинява на политиката на Джордж Сорос.

Доналд Тръмп е против приемането на бежанци в Европа

Доналд Тръмп определя политиката на Ангела Меркел по приемането на бежанци в Европа, като пълно „безумие“. „Не обичам миграциите. Не обичам хората, които пристигат в Европа. Ще има бунтове в Германия. Това, което Ангела Меркел направи в Германия, е безумие“, заяви Доналд Тръмп в интервю за телевизия Си Би Ес (CBS). Според него Ангела Меркел е отворила портите на Европа за Троянския кон на Ислямска държава. Той предлага да се създаде забранена за полети зона в северна Сирия, където да се приемат бежанците. Също и настоява страните от Персийския залив да започнат да приемат бежанци.

На коренно различно мнение са Джордж Сорос и неговата подлога Хилъри Клинтън, които са за политика на широко отворени врати на Европа за бежанци. Според Джордж Сорос Европа трябва да приема минимум по 500 000 мигранти на година и да отделя за тях по над 35 млрд. евро годишно за тях. Неговата марионетка Ангела Меркел изпълнява безпрекословно неговите нареждания и затова пълни Германия с такъв голям брой бежанци.

НАТО е остаряла и твърде скъпа структура

За Доналд Тръмп НАТО е вече отживелица, която гълта страшно много пари от американския данъкоплатец. „НАТО е остаряла организация и струва твърде скъпо на САЩ. Затова тя трябва да бъде преформатирана и променена… Твърдя, че ние поемаме непропорционално голям дял от разходите на НАТО в сравнение с дяловете на останалите страни“, заяви Доналд Тръмп в интервю за телевизия Ей Би Си (ABC).

Доналд Тръмп възнамерява да промени НАТО чрез сериозни съкращения на неговите разходи, понеже тази структура е била замислена да се справя с противник, като СССР, а сега врагът е Ислямска държава. „НАТО бе създадена във времето на Съветския съюз, който бе очевидно по-голям от днешна Русия. Не казвам, че Русия не представлява заплаха, но пред нас има и други заплахи, например тероризмът, а НАТО не обсъжда тероризма. Алиансът е замислен не за борба с тероризма и в състава му са включени не тези страни, които трябва“, подчерта Доналд Тръмп в интервю за телевизия Ей Би Си (ABC).

На другият полюс са Джордж Сорос и Хилъри Клинтън, които искат да използват НАТО, като инструмент за противопоставяне на Русия. Техните намерения са безспорни и целят най-малкото създаване на нова Студена война между Запада и Русия. За тази цел те ще издевателстват над страните членки на алианса да увеличават безсмислено своите военни бюджети под измислен предлог, че Русия е голяма заплаха.

През ноември месец тази година американския гласоподавател ще трябва да избере между подобряването на световната обстановка или изострянето и до положение на война. При всички положения светът ще бъде много повлиян в каква посока ще тръгне от този избор.