Калинките станаха стръвници. Некадърността и крадливостта им доведоха до катастрофа след катастрофа

ТЕЖКИТЕ РЕШЕНИЯ НА ШАЙКАТА

Женицата (Шефката на НАП Галя Димитрова), получила над 60 000 лева бонуси над залатата, също около 60 000 годишно, за добре свършена работа, се чувства герой.

Защото била взела тежкото решение да не си прекъсва лятната отпуска заради такива дребни проблеми като източването и развяването навсякъде на личните данни на практика на всички пълнолетни българи.

Трудно и тежко е било. В един момент се е чудила дали да се върне и да застане пред медиите да обяснява, да потърси виновните и да предприеме адекватни мерки за защита, или пък тежкото решение да си лежи на шезлонга и да гледа морските вълни с мъка на сърцето.

Имала и личен живот. А пък, да я уведомя, след като ни изтекоха личните данни, ние май вече нямаме. Във всяка друга държава щяха незабавно да я пратят дисциплинарно да си гледа личния живот без право да заема държавна работа, ама тук тя идеално се вписва в безотговорността и престъпното поведение на шайката.

Калинките станаха стръвници. Некадърността и крадливостта им доведоха до катастрофа след катастрофа. Главната Мутра, вместо да се притесни и да отиде да види свинефермите и малките стопанства по селата с чумата, се гушка с малоумни учителки и си прави селфита. И обяснява как сме просперирали….

Тежки решения!

Народът ни също трябва да избира между две тежки решения: вместо да гледа как да оцелее поединично във всеобщата катастрофа, да се обедини и да изгони с ритници тези престъпници, които продадоха и предадоха България. Или тежкото решение да зарови отново глава в пясъка с надеждата, че той ще оцелее или пък да тропне едно хоро, да постне във фейсбук какъв патриот е и да си легне спокоен, че е изпълнил дълга си към България!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук