Кампания за Взаимопомощ, Взаимодействие, Взаимоуважение

В години на Геноцид и Мъки за българските пенсионери, Ние хората от:

Сдружение “ Добродетелната Дружина осн 1851 год“

ГО „Единни за Промяна“

ГС „Сила“

фейсбук страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“

сайтовете „Бултаймс.бг“ и „Гъдел нюз“

Решихме и подехме кампания в помощ на българските пенсионери в нужда.

„Храна за Пенсионери“

Eдна кампания, която трябва да промени отношението на хората в България.

Всички сме наясно, че много български пенсионери изнемогват и умират в мъки и лишения в села и градове в България, ощетени от целенасочената политика на ред правителства срещу тях, затова подемаме кампания за набиране на средства за тях. Кампанията не е епизодичен благороден жест от наша страна към българските пенсионери в нужда. Кампанията не е порив, тя е нужда, целогодишна нужда към българските пенсионери в нужда в цяла България, които са захвърлени в ъгъла на забравата, лишенията и мизерията. Захвърлени и забравени от всички политици и политически партии.

Кампанията ще стартира пред Парламента на 1.12.2017 г. петък в 10:00 часа с раздаването на хранителни продукти на пенсионери в нужда от София и околността.
Всеки петък наши екипи ще раздават хранителни продукти на пенсионери в нужда в различни точки на България.

Ако и Вие искате да бъдете част от тази кампания може да участвате като се включите със символично дарение на нашата банкова сметка или просто се обедините в група, закупите хранителни продукти и ги дарявате на пенсионери в нужда всеки петък.
До няколко дни ще пуснем и DMS кампания и ще обявим и телефони и адрес на който може да изпращате пакетирани хранителни продукти за кампанията.

Водени от духа на нашите предци в България за Взаимопомощ, Взаимодействие, Взаимоуважение, ние хората подели Кампанията.

„Храна за Пенсионери“ се надяваме всички българи да повярват в тази Кауза!
Кауза, която може да се окаже светлият лъч на промяната на нашето общество.