Кампанията на Борисов – Триумф на унижение на привържениците му

Чета, гледам и слушам небивалиците и фантасмагориите, които бълва бившия премиер на срещите си избирателите на ГЕРБ.

Чета, гледам и слушам, а не мога да разбера как тези хора, избирателите на ГЕРБ понасят водопадите от лъжите му!

И се питам тези нещастници, вкопчили се в държавните и общинските си службици, дали си дават сметка колко лесно и бързо могат да бъдат предадени, изхвърлени или просто заменени от главатаря си. Или са забравили Р. Желева, И. Фидосова, Дянков, Трайчо и още десетки натирени завинаги от партията Му?

Ако са забравили склонността на Бойко да бъде жесток и арогантен към съратниците си, нима не виждат какво направи той на тези избори, като сложи Цецка втора в плевенската листа, а дясната си ръка Румяна Бъчварова инсталира на абсолютно неизбираемото шесто място. Достатъчно е да си спомним, че Румяна беше началник на кабинета му, а след това вицепремиер и министър на най-важното ведомство!

Ако ГЕРБ-избирателите възприемат лидерът им да е не просто отмъстителен, а и безцеремонен, арогантен или просто гаден и това да е нормално и естествено качество за политически лидер, за лансираните от него политически нрави, значи те се съгласяват с цялата низост на поведението на бившия премиер.

Въпросът е колко от привържениците на ГЕРБ са слепи, глухи или неграмотни, за да не могат да съзрат и проумеят цялата несъстоятелност на говоренето на Борисов? Как се нарича тая диагноза, чийто симптоми са амнезия, късогледство и липса на елементарна пространствена и времева ориентация?

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук