Карадайъ: Алтернативата на тази хаотична власт е ДПС

Алтернативата на това хаотично управление е програма за ускорено развитие на база ценности и ДПС има самочувствието да предложи такава.

Това заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ на брифинг пред журналисти по време на семинар на ДПС, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ръководството на ДПС, депутати и евродепутати, областни председатели и кметове на Движението са се събрали, за да актуализират програмата на партията с оглед на новите реалности.

Председателят на ДПС Мустафа Кардайъ е направил оценка за сегашната ситуация в страната и на управляващите, според която „управляващите концентрират и пропиляват енергията си в потушаването на различни конфликти и опити за прикриване на важните проблеми в обществото“.

Ситуацията е „скандал след скандал“, а управлението действа на принципа проба и грешка без ясна визия.

„Управлението в страната е на метода на проба и грешка. Вече 10 години сме свидетели, че според тях някой друг е виновен, включително и тези, които са управлявали преди тях. Българските граждани не живеят добре, ситуацията в страната не е добра. Според нас алтернатива на този модел има и тя е програма за ускорено развитие на база ценности“, е подчертал Карадайъ.

ДПС вече е актуализирала своята управленска програма, каза още Карадайъ.