Каракачанов: Арабите днес се колят помежду си, утре ще започнат да колят и българи

Всички нелегални имигранти от центровете в София незабавно да бъдат изселени от града в лагер от затворен тип, поиска Красимир Каракачанов. Поводът е потвърдената от органите на реда информация за масов бой между араби в центъра за мигранти в „Овча Купел“, предаде ВМРО.

Позицията на патриотите е, че това положение отдавна е нетърпимо и властта трябва да разбере, че нелегалните имигранти трябва да се преместят веднага извън столицата. Отделно от това е време да започне масовото депортиране на иракчани, афганистанци и пакистанци, които представляват вече над 70% от мигрантите.

Красимир Каракачанов коментира, че днес арабите се колят помежду си, а утре ще започнат и масовите нападения над български граждани. По думите му това са неконтролируеми маси от хора, чужди на нашите култура, правов ред и ценностна система. Затова мястото им е в затворени центрове за мигранти със строг пропускателен режим, а след това трябва да бъдат депортирани в страните, от които произхождат.

България не е и няма да бъде пристан за Азия и Африка. Всеки, който е влязъл нелегално, трябва да бъде депортиран обратно в държавата си по произход, гласи становището на обединените патриоти.