Каракачанов: Ние ще защитим родината си! България над всичко!

Ако правителството бе взело нужните мерки, които да ограничат намесата на Турция във вътрешните работи на страната и в изборния процес, то нямаше да се налага да блокираме пунктовете на българо-турската граница.

След като по нареждане на Министерски съвет органите на реда възпрепятстваха блокадата на границата, заявявам, че не ние сме нарушителите, а тези, които пред националните медии заявиха, че ще гласуват и в България, и в Турция. Това е недопустимо нарушение, срещу което трябва да има адекватни действия, а не да се плашат протестиращите.

Ние сме български патриоти и сме дошли на българската граница да защитим националните интереси и да спрем екскурзиантите-туристи на Ердоган, а не да се сражаваме с българските полицаи. Ние уважаваме органите на реда и отправяме апел към всички протестиращи за толерантно отношение към тях.

Един от първите законопроекти, които ще внесем, ще бъде за премахване на възможностите на следващи избори да се извършват подобни нарушения и да се попречи на външното вмешателство на български избори.

Тогава ще се види на дело кои са истинските патриоти в българския парламент, които ще подкрепят тези законови мерки.

Неведнъж съм сигнализирал българските институции за организирания от турската държава изборен туризъм, подготвените около 1000 автобуса с гласоподаватели за протурските партии, както и за практиката за двойно гласуване на едно и също лице.
Ние ще защитим родината си!

България над всичко!

Красимир Каракачанов. Фейсбук