Каракачанов подкрепя агресията срещу Сирия и клейми чудовището Асад

ПАТРИОТАРСКА ПЕРВЕРЗИЯ: ВИЦЕТО КАРАКАЧАНОВ ПОДКРЕПЯ АГРЕСИЯТА СРЕЩУ СИРИЯ И КЛЕЙМИ ЧУДОВИЩЕТО АСАД,

В НОВА ЕВРОДЕПУТАТЪТ МУ ДЖАМБАЗКИ ГО ИГРАЕ МИРОТВОРЕЦ И БРАНИ АСАД

Ако има политически „Оскар“ за цинизъм, първата номинация ще е за ВМРО на „Пиротска“. Няма по-големи циници от вицето Каракачанов и евродепутатът му Ангел Джамбазки! Преди ден военният министър подкрепи въздушните удари срещу Сирия, нарече ги „предупредителен изстрел“ срещу сатрапа Асад, но днес се озова при правилния сатрап в Прищина – косовският президент Хашим Тачи. Същият Тачи, когото Международният трибунал преследваше за военни престъпления срещу косовските сърби, но след дискретна евроатлантическа директива обвинението набързо бе снето. И президентът Тачи е вече целият в бяло. Затова пък сирийският президент е в катран с ранг на чудовище.

Понеже Каракачанов държи на политическата си хигиена, не сменя коалиционните си партньори като носни кърпички, не се коалира с персони, които е попържал като хамалин, никога не е пил вода от кладенец, в който е плюл, за македонстващото вице косовското чудовище е ангел, но сирийското е демон. Е, ако утре янките му свирнат да плещи обратното за Тачи, няма проблем – ще го захапе като каракачанска овчарка.

Злословим ли за политическата хигиена на ВМРО, да не пропуснем чистофайника им в Брюксел. Евродепутатът, с име на ангел и фамилия на конски търговец, ще влезе в книгата на Гинес като най-скъпо изтъргувания евродепутат в историята на Европарламента – 3 милиарда лева! Колкото струва на българите фалитът на КТБ. Така твърди евродепутатът Бареков, а на него може да се вярва, щото с Ангел се подписвал на същата ведомост при боса им Цветан Василев.

Та този Джамбазки днес стори сечено на шефа си Каракачанов и запя друга песен. От екрана на правителствената Нова /къде другаде!/ вемереовецът заклейми агресорите Тръмп, Макрон, Тереза Мей и безстрашно защити Асад като жертва на империалистите в САЩ, Франция и Англия. Даже театрално пусна сълза за Съвета за сигурност на ООН, станал жертва на янките, франсетата и ингилизите.

Колко трогателно! Дали има и един наивник от оределия патриотарски електорат, готов да аплодира вемереовското театро, в което вицето Каракачанов стреля предупредително срещу чудовището Асад, а подчиненият му Джамбазки брани с гърди сирийския президент?

Ванче, Ванче! Ще се обърнеш в гроба, ако знаеш кой те наследи и как търгуват делото ти!

Велизар Енчев, Фейсбук