Каракачанов, ти си срам за ВМРО! Ти удари дъното с това полягане пред Бойко Борисов

КАРАКАЧАНОВ УДАРИ ДЪНОТО: БОРИСОВ ЩЯЛ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА, КАКТО В НЕЯ ОСТАНАЛ БОРИС ТРЕТИ ОБЕДИНИТЕЛ! ГОСПОДИ, ПАЗИ НИ ОТ ТАКИВА ОБЕДИНИТЕЛИ!

Каракачанов удари дъното с това полягане пред премиера. Борисов щял да остане в историята, както цар Борис Трети останал като обединител…

Вицето да си скъса университетската диплома по история. Политиката на Борис Трети завърши с непоправима катастрофа за Царство България. Защото през Втората световна война монархът избира погрешния геополитически съюзник в лицето на Хитлер, въпреки предупрежденията на Лондон, Москва и Вашингтон. Както баща му погрешно избра съюза с Кайзерова Германия през Първата световна война. Баща и син на два пъти закопаха България през XX век, но Каракачанов слугински величае тази династия!

А Бойко Борисов наистина ще остане в историята. Но в черните страници на българската история. Ще остане като жалък последовател на българските комунисти, които, по директива на Тито, Сталин и скопските еничари, македонизираха Пиринска Македония (1946-1948).

Каракачанов, ти си срам за ВМРО!

Такъв коментар направи Велизар Енчев в своя Фейсбук профил по повод неадекватното изказване на ВМРО, че Бойко Борисов, щял да остане в историята, така както цар Борис е останал като Обединител.