Каракачанов за Полфрийман: Освобождаването му е гавра с паметта на жертвата! Но това е реалността в България

Като гавра с паметта на жертвата определи освобождаването на Джок Полфрийман министърът на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„Не вярвам, че този човек се е променил. Помните, че той дори бе номиниран за „Човек на годината“. За съжаление това е действителността в България“, добави той, цитиран от новини.бг.

„Съдебни решения не се обсъждат, но ние коментираме политическото решение на един съдия. Подобни хора нанасят по-големи вреди. Най-тежките престъпления в последните години, се извършват от хора с тежки присъди“, коментира евродепутатът и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

Този съдебен състав няма място в съдебната власт. Те се борят за власт, но е по-добре да отидат на места, където няма да нанасят големи щети“, добави той.

Двамата коментираха кметските избори в София. „Аз съм роден в София, бил съм общински съветник. Милея за града си. Вярвам, че ще бъдат полезен като кмет“, смята Джамбазки. Той добави, че целта на ВМРО е да се въведе ред и сигурност в София.

„Аз не отричам правата на никой да издига кандидати, защо тогава се смята, че кандидатурата на Джамбазки обърква работата на останалите кандидати. В София живее 30% от населението на България. Тя се развива. Темата с циганските гета не може да се неглижира“, подчерта Каракачанов.

Източник: Petel.bg